Beton ciré vloer

Past in ieder interieur

Woonbeton vloeren – ook wel bekend als Beton Ciré of cementgebonden beton vloeren – is duurzaam, slijtvast en brengt sfeer in ieder huis, bedrijfspand of winkelruimte. Niet alleen is dit product in vele kleuren leverbaar, ook kan het op zowel vloeren als wanden worden aangebracht. Doordat het beton met de hand wordt aangebracht, is elke vloer uniek.

Leef-Beton wordt niet met water aangelengd, maar met een speciale hars. Dit maakt het product extra sterk en flexibel. Door de speciale eigenschappen kan het vrijwel op alle ondergronden worden toegepast. De structuur voelt aangenaam aan de voeten aan. De vloer kan met én zonder vloerverwarming worden gerealiseerd.

Een betonvloer geeft een natuurlijk, robuust en stoer effect. U bepaalt zelf de structuur en kleur van uw gietvloer, passend bij de rest van uw interieur. Onze interieurstyliste kan u daarbij nauwkeurig adviseren.

Ons

inspiratiehuis

Voordelen beton ciré vloeren

Kleursamenstelling

Vele mogelijkheden

Duurzaam & slijtvast

Lange termijn

Onderhoudsvrij

Geen voegen en naden

Behaagelijk

Aanpassingsvermogen

Een beton ciré vloer of gietvloer

Beton ciré en gietvloeren zijn beide populair voor het creëren van een moderne en strakke uitstraling in een woning of gebouw. Beide soorten vloeren hebben echter hun eigen unieke kenmerken en voordelen.

Een beton ciré vloer is gemaakt van beton dat is behandeld met een speciaal mengsel van sealers, harders en pigmenten. Dit creëert een glad en waterdicht oppervlak dat gemakkelijk te onderhouden is. Beton ciré vloeren zijn ook zeer duurzaam en kunnen jarenlang meegaan zonder dat ze hun uitstraling verliezen.

Een gietvloer is gemaakt van een laag beton of ander hard materiaal dat is gegoten op een vlakke ondergrond. Gietvloeren kunnen worden gemaakt in verschillende kleuren en afwerkingen en zijn ook zeer duurzaam. Een gietvloer kan echter lastig te repareren zijn als er beschadigingen optreden en het is ook minder geschikt voor ruimtes met veel vocht, zoals badkamers.

In het algemeen zijn beide soorten vloeren geschikt voor verschillende toepassingen, afhankelijk van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Het is daarom aan te raden om de verschillende opties te overwegen en te bepalen welke het beste past bij uw situatie.

Hoe maak je een beton ciré vloer schoon

Er zijn enkele stappen die u kunt volgen om een beton ciré vloer schoon te maken:

  1. Verwijder eerst zoveel mogelijk vuil en stof met een stofzuiger of bezem.
  2. Maak een milde reinigingsoplossing van lauw water en een neutraal reinigingsmiddel. Gebruik geen schuurmiddelen of agressieve chemicaliën, omdat deze de vloer kunnen beschadigen.
  3. Wrijf de vloer met een zachte doek of spons en de reinigingsoplossing. Zorg ervoor dat u de vloer goed afspoelt met schoon water en droogt met een zachte doek na het reinigen.
  4. Als u dieperliggend vuil of verkleuringen op de vloer heeft, kunt u een kleine hoeveelheid waterstofperoxide op de vlek aanbrengen en dit laten inwerken voor enkele minuten. Spoel vervolgens de vlek grondig af met schoon water en droog de vloer goed.
  5. Gebruik regelmatig een vloeronderhoudsmiddel om de vloer te beschermen en om de glans te behouden.

Als u nog twijfelt over hoe u de vloer het beste kunt reinigen, kunt u altijd contact opnemen met ons voor advies.

Waarom een beton ciré vloer bij ons kopen?

De gietvloeren bij JDZ worden volledig aangepast op de wensen en behoefte van jou. Wij hebben veel soorten en onze woonbeton vloeren zijn geschikt voor elke toepassing. De vloeren hebben ook vele voordelen. Naast de grote slijtbestendigheid en dat deze vloeren vrijwel geen onderhoud nodig hebben, is een groot voordeel van een woonbeton vloer dat de vloeren geluiddempend zijn. De vloeren zijn hierdoor geschikt om gelegd te worden op een verdieping. Wij willen je graag uitnodigen in ons showhuis om te laten zien hoe mooi en functioneel een gietvloer kan zijn in jouw interieur.

Showhuis

Zien, ruiken en voelen

Keukentafelgesprek

100% klanttevredenheid

Vloerliefhebbers

Handgesmede vloeren

Gratis advies

Ideeën bundelen

Overige informatie over beton ciré

Beton ciré wc

Kies voor beton ciré vloeren Beton ciré voor de toilet/wc Een belangrijk aspect van het aanbrengen van een smeervloer is de droogtijd. Over het algemeen

Lees verder »

Beton cire nadelen

Kies voor beton ciré Het onderhoud van beton ciré in badkamers is belangrijk om de vloer of muur in optimale staat te houden. Het is

Lees verder »

Beton ciré badkamer

Kies voor beton ciré Een beton ciré vloer of wand kan een prachtige toevoeging zijn aan uw badkamer. Het geeft de ruimte een moderne en

Lees verder »

Laten we ideeën bundelen

Wij ontwerpen samen jouw droomruimte
Gratis Offerte aanvragen
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

info@jdzdesignvloeren.nl

voorjaarsactie t/m 30 april

geniet van 5 tot 10% korting

Op al onze vloeren