Beton cire wanden

Past in ieder interieur

Beton cire op de muur geeft de ruimte een bijzondere uitstraling. Wil je een muur in je woonkamer, bad- of slaapkamer extra aandacht geven? Dan is beton cire een goed idee! Een beton cire muur past perfect in een woning met een industrieel interieur, maar ook in een landelijk huis geeft het extra sfeer, juist door het contrast! In onze inspiratiewoning kun je komen bekijken wat een beton cire muur doet voor de sfeer in de ruimte. We hebben ook metallic beton cire in ons assortiment. Wil je dat de vloer en de muren naadloos in elkaar overgaan? Dat kan! JDZ kan de vloer doortrekken op de wand, die daarmee ook helemaal afwasbaar is. Ben je op zoek naar een wand met een stoere en neutrale afwerking?

Voordelen beton cire wanden

Kleursamenstelling

Vele mogelijkheden

Duurzaam & slijtvast

Lange termijn

Onderhoudsvrij

Geen voegen en naden

Behaagelijk

Aanpassingsvermogen

IMG_0054

Ons

inspiratiehuis

Design vloeren
Video afspelen over Design vloeren

Informatie over naadloze wanden

Beton ciré is een afwerkingsmethode voor wanden waarbij een dunne laag gepolijst beton op de wand wordt aangebracht. Deze laag beton kan worden gebruikt om een nieuwe, moderne look te geven aan een ruimte of om bestaande wanden te herstellen of op te frissen. Beton ciré is populair vanwege de unieke uitstraling en de veelzijdigheid van de materialen die ermee kunnen worden gemaakt. De wanden kunnen worden gepolijst tot een gladde, egale finish of kunnen worden gebruikt om textuur en reliëf aan te brengen. Beton ciré is ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Als je meer wilt weten over beton ciré wanden, kun je altijd contact opnemen voor advies.

Waarom een beton ciré wand kopen bij JDZ Design Vloeren

Er zijn tal van redenen waarom mensen ervoor zouden kiezen om een beton cire wand te kopen bij JDZ Design Vloeren. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van beton cire wanden:

  1. Een beton cire wand is zeer duurzaam. Beton cire is een zeer sterk en hard materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft en lange tijd mee zal gaan. Dit maakt het ideaal voor gebruik in ruimtes die veel belasting krijgen, zoals keukens en badkamers.
  2. Een beton cire wand is gemakkelijk te onderhouden. In tegenstelling tot traditionele vloeren die geboend moeten worden, hoeft een beton cire wand alleen maar afgeveegd te worden met een vochtige doek om schoon te blijven.
  3. Een beton cire wand ziet er zeer verzorgd en professioneel uit. De gladde, egaal ogende wand geeft een luxe uitstraling aan elke ruimte.
  4. Beton cire wanden zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, dus je kunt een wand kiezen die perfect bij je persoonlijke stijl en de stijl van je huis past.
  5. JDZ Design Vloeren heeft een ruime selectie beton cire wanden beschikbaar om uit te kiezen, dus je kunt er zeker van zijn dat je een wand kunt vinden die voldoet aan je wensen en behoeften.

Al met al biedt een beton cire wand van JDZ Design Vloeren vele voordelen. Als je op zoek bent naar een duurzame, gemakkelijk te onderhouden en mooie vloeroptie voor je huis of bedrijf, is een beton cire wand zeker het overwegen waard.

Toepassingen JDZ wanden

Laten we ideeën bundelen

Wij ontwerpen samen jouw droomruimte
Gratis Offerte aanvragen
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

info@jdzdesignvloeren.nl