Gietvloeren

Voor jouw bedrijfspand, huis of winkel

Of het nu gaat om uw woonkamer, keuken of slaapkamer, PU-gietvloeren van JDZ brengen warmte en eenheid in ieder interieur. En wat te denken van ruimtes die naadloos in elkaar overlopen? Het kan met een gietvloer.

Een polyurethaan (PU) of gietvloer van JDZ is sterk, strak en naadloos. De vloeren zijn verkrijgbaar in alle trendy kleurstellingen. Ze kunnen bovendien met én zonder vloerverwarming worden gerealiseerd.

Daarnaast is bijna elke ondergrond geschikt voor gietvloeren. Denk aan beton, tegels, hout of een (nieuwbouw)dekvloer. Maar voordat we aan de slag gaan, bekijkt onze interieurstyliste graag samen met u de mogelijkheden. Zij kan u ook voorzien van kleur- en interieuradvies.

Smeervloeren | Gietvloeren

Voordelen gietvloeren

Gietvloeren zijn een vloersysteem dat is gemaakt van beton en toeslagmateriaal. Ze worden vaak gebruikt voor buitenruimtes zoals opritten, trottoirs en terrassen. Gietvloeren hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten betonoppervlakken. Gietvloeren zijn duurzamer dan andere soorten betonoppervlakken omdat ze een glad, egaal oppervlak hebben dat minder snel barst of schilfert. Ze zijn ook beter bestand tegen schade door zware ladingen en voertuigen dan andere soorten betonnen oppervlakken. Gietvloeren kunnen in koudere klimaten worden geïnstalleerd zonder dat er extra isolatiemateriaal nodig is, waardoor ze betaalbaarder zijn dan andere soorten betonoppervlakken.

Kleursamenstelling

Vele mogelijkheden

Duurzaam & slijtvast

Lange termijn

Onderhoudsvrij

Geen voegen en naden

Behaagelijk

Aanpassingsvermogen

IMG_0054

Ons

inspiratiehuis

Design vloeren
Video afspelen over Design vloeren

Waarom een gietvloer bij ons kopen?

De gietvloeren bij JDZ worden volledig aangepast op de wensen en behoefte van jou. Wij hebben veel soorten en onze gietvloeren zijn geschikt voor elke toepassing. De gietvloeren hebben ook vele voordelen. Naast de grote slijtbestendigheid en dat deze vloeren vrijwel geen onderhoud nodig hebben, is een groot voordeel van een gietvloer dat de vloeren geluiddempend zijn. De vloeren zijn hierdoor geschikt om gelegd te worden op een verdieping. Wij willen je graag uitnodigen in ons showhuis om te laten zien hoe mooi en functioneel een gietvloer kan zijn in jouw interieur.

Showhuis

Zien, ruiken en voelen

Keukentafelgesprek

100% klanttevredenheid

Vloerliefhebbers

Handgesmede vloeren

Gratis advies

Ideeën bundelen

Overige vloeren

Laten we ideeën bundelen

Wij ontwerpen samen jouw droomruimte
Gratis Offerte aanvragen
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar kleuradvies of wil je ideeën bundelen voor jouw droomruimte? Bel ons en krijg gratis advies.

info@jdzdesignvloeren.nl

Black friday

Dagen
Uren
minuten
seconden

Koop in de maand november een stone-age vloer bij ons en ontvang een fijne black friday korting