Gietvloeren

Voor jouw bedrijfspand, huis of winkel

Of het nu gaat om uw woonkamer, keuken of slaapkamer, PU-gietvloeren van JDZ brengen warmte en eenheid in ieder interieur. En wat te denken van ruimtes die naadloos in elkaar overlopen? Het kan met een gietvloer.

Een polyurethaan (PU) of gietvloer van JDZ is sterk, strak en naadloos. De vloeren zijn verkrijgbaar in alle trendy kleurstellingen. Ze kunnen bovendien met én zonder vloerverwarming worden gerealiseerd.

Daarnaast is bijna elke ondergrond geschikt voor gietvloeren. Denk aan beton, tegels, hout of een (nieuwbouw)dekvloer. Maar voordat we aan de slag gaan, bekijkt onze interieurstyliste graag samen met u de mogelijkheden. Zij kan u ook voorzien van kleur- en interieuradvies.

Smeervloeren | Gietvloeren

Ons

inspiratiehuis

Voordelen gietvloeren

Gietvloeren zijn een vloersysteem dat is gemaakt van beton en toeslagmateriaal. Ze worden vaak gebruikt voor buitenruimtes zoals opritten, trottoirs en terrassen. Gietvloeren hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten betonoppervlakken. Gietvloeren zijn duurzamer dan andere soorten betonoppervlakken omdat ze een glad, egaal oppervlak hebben dat minder snel barst of schilfert. Ze zijn ook beter bestand tegen schade door zware ladingen en voertuigen dan andere soorten betonnen oppervlakken. Gietvloeren kunnen in koudere klimaten worden geïnstalleerd zonder dat er extra isolatiemateriaal nodig is, waardoor ze betaalbaarder zijn dan andere soorten betonoppervlakken.

Kleursamenstelling

Vele mogelijkheden

Duurzaam & slijtvast

Lange termijn

Onderhoudsvrij

Geen voegen en naden

Behaagelijk

Aanpassingsvermogen

Een gietvloer of beton ciré vloer

Beton ciré en gietvloeren zijn beide populair voor het creëren van een moderne en strakke uitstraling in een woning of gebouw. Beide soorten vloeren hebben echter hun eigen unieke kenmerken en voordelen.

Een beton ciré vloer is gemaakt van beton dat is behandeld met een speciaal mengsel van sealers, harders en pigmenten. Dit creëert een glad en waterdicht oppervlak dat gemakkelijk te onderhouden is. Beton ciré vloeren zijn ook zeer duurzaam en kunnen jarenlang meegaan zonder dat ze hun uitstraling verliezen.

Een gietvloer is gemaakt van een laag beton of ander hard materiaal dat is gegoten op een vlakke ondergrond. Gietvloeren kunnen worden gemaakt in verschillende kleuren en afwerkingen en zijn ook zeer duurzaam. Een gietvloer kan echter lastig te repareren zijn als er beschadigingen optreden en het is ook minder geschikt voor ruimtes met veel vocht, zoals badkamers.

In het algemeen zijn beide soorten vloeren geschikt voor verschillende toepassingen, afhankelijk van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Het is daarom aan te raden om de verschillende opties te overwegen en te bepalen welke het beste past bij uw situatie.

Gietvloer met vloerverwarming

Gietvloeren zijn trendy en eigentijds! De nieuwste trends zijn gietvloeren met een korrel lavasteen of twee kleurige gietvloeren met een matte laklaag. Ze passen perfect bij de woontrends van nu zoals een industriële look, accenten van zwart chroom en minimalistische meubels. Ook in een landelijk huis komt een gietvloer goed tot zijn recht. Geloof je ons niet? Maak een afspraak in ons inspiratiehuis en ontdek hoe veelzijdig dit product is! Dan kunnen we je alles vertellen over onder andere de mogelijkheden voor een gietvloer met vloerverwarming. Een gietvloer is 3/4 mm dik, het rendement van je vloerverwarming is daardoor hoog. Dat maakt een gietvloer een goede combinatie met vloerverwarming.

Gietvloer zonder vloerverwarming

Ook een gietvloer zonder vloerverwarming brengt warmte en eenheid in elke woon-, slaapkamer of keuken. Het voordeel van een gietvloer is dat ruimtes naadloos in elkaar overlopen. Onze interieurstyliste kan je vertellen wat dat doet met de uitstraling van je woning. En gietvloer heeft een aantal voordelen. Een polyurethaan (PU) vloer of gietvloer van JDZ is sterk, strak en naadloos. De vloeren zijn verkrijgbaar in alle trendy kleurstellingen. Het mooi is dat bijna elke ondergrond geschikt is voor een gietvloer. Denk aan beton, tegels, hout of een (nieuwbouw)dekvloer. Maar voordat we aan de slag gaan, bekijkt onze interieurstyliste de mogelijkheden samen met jou.

De nadelen van een gietvloer

Er zijn een aantal nadelen van gietvloeren.

  1. Ze kunnen duur zijn om aan te leggen.
  2. De installatie kan tijdrovend zijn en vereist vaak een speciaal gereedschap en professionele hulp.
  3. Gietvloeren zijn vaak glad, wat kan leiden tot slipgevaar als er geen antislipmiddelen worden toegevoegd.
  4. Gietvloeren kunnen niet worden gerepareerd als ze beschadigd raken, ze moeten dan vaak volledig vervangen worden.
  5. Gietvloeren kunnen problemen geven bij veranderingen van temperatuur.

Waarom een gietvloer bij ons kopen?

De gietvloeren bij JDZ worden volledig aangepast op de wensen en behoefte van jou. Wij hebben veel soorten en onze gietvloeren zijn geschikt voor elke toepassing. De gietvloeren hebben ook vele voordelen. Naast de grote slijtbestendigheid en dat deze vloeren vrijwel geen onderhoud nodig hebben, is een groot voordeel van een gietvloer dat de vloeren geluiddempend zijn. De vloeren zijn hierdoor geschikt om gelegd te worden op een verdieping. Wij willen je graag uitnodigen in ons showhuis om te laten zien hoe mooi en functioneel een gietvloer kan zijn in jouw interieur.

Showhuis

Zien, ruiken en voelen

Keukentafelgesprek

100% klanttevredenheid

Vloerliefhebbers

Handgesmede vloeren

Gratis advies

Ideeën bundelen

Overige vloeren

Laten we ideeën bundelen

Wij ontwerpen samen jouw droomruimte
Gratis Offerte aanvragen
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

info@jdzdesignvloeren.nl

voorjaarsactie t/m 30 april

geniet van 5 tot 10% korting

Op al onze vloeren