Gietvloer Den Bosch

JDZ design vloeren kan jouw woonruimte in Den Bosch voorzien van een gepersonaliseerde gietvloer, waar elk interieur van zal floreren. Een gietvloer bij JDZ staat bekend om de duurzaamheid en een onvergelijkbare slijtvastheid met andere vloeren. Er zijn steeds meer vloerenliefhebbers in Den Bosch die de positieve eigenschappen in van een gietvloer inzien. Wij maken gebruik van de beste vakmannen en materialen voor het leggen van jouw gietvloer.

Gietvloer Breda

Waarom een gietvloer bij ons kopen?

De gietvloeren bij JDZ worden volledig aangepast op de wensen en behoefte van jou. Wij hebben veel soorten en onze gietvloeren zijn geschikt voor elke toepassing. De gietvloeren hebben ook vele voordelen. Naast de grote slijtbestendigheid en dat deze vloeren vrijwel geen onderhoud nodig hebben, is een groot voordeel van een gietvloer bij DJZ dat de vloeren geluiddempend zijn. De vloeren zijn hierdoor geschikt om gelegd te worden op een verdieping. Wij willen je graag uitnodigen in ons showhuis om te laten zien hoe mooi en functioneel een gietvloer kan zijn in jouw interieur.

Showhuis

Zien, ruiken en voelen

Keukentafelgesprek

100% klanttevredenheid

Vloerliefhebbers

Handgesmede vloeren

Gratis advies

Ideeën bundelen

Voordelen gietvloeren

Kleursamenstelling

Vele mogelijkheden

Duurzaam & slijtvast

Lange termijn

Onderhoudsvrij

Geen voegen en naden

Behaagelijk

Aanpassingsvermogen

Gietvloer Den Bosch: nieuwbouwwoning

Heb jij een nieuwbouwwoning gekocht in Den Bosch? Of ga je zelf een huis laten bouwen in s’Hertogenbosch? Vaak wordt er dan gekozen voor een vloerverwarming. De JDZ gietvloeren zijn ideaal te combineren met vloerverwarming. Wij geven je graag advies over de juiste soort gietvloer voor jouw droomruimte. 

Gietvloer in een bestaande woning Den Bosch

Er ligt vaak een tegelvloer of cementdekvloer met laminaat of parket in een bestaande woning. Ook hier is het toepassen van een naadloze vloer geen enkel probleem voor ons. Laten we ideeën bundelen voor het maken van jouw ideale interieur. 

Wij zijn ook onder andere actief in de volgende steden:

Neem een kijkje in ons showhuis

Wij ontwerpen samen jouw droomruimte

info@jdzdesignvloeren.nl

Gratis Offerte aanvragen
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

voorjaarsactie t/m 30 april

geniet van 5 tot 10% korting

Op al onze vloeren