Grindvloer

Een bijzonder alternatief

Wil jij een grindvloer kopen? JDZ Design vloeren is gespecialiseerd in het aanbrengen van grindvloeren. Onze grindvloeren zijn kras- en stootvast, kwalitatief hoogwaardig en leverbaar in vele kleuren. Dit allemaal voor een zeer scherp tarief en met de beste materialen. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons en laten we samen jouw droomruimte creëren.
grindvloer kopen

Een grindvloer is samengesteld uit natuurlijke materialen. Miljoenen naturelkleurige of gekleurde riviergrind- of kwartskorrels. Met hars worden deze korrels tot een geheel samengebonden. Het resultaat? Een behaaglijke, duurzame, ruimtelijke en geluiddempende vloer. De grindvloeren van JDZ zijn kras- en stootvast, kwalitatief hoogwaardig en leverbaar in vele kleuren. En dat alles tegen een zeer scherp tarief. JDZ Vloeren werkt alleen met de beste materialen.

Materialen die wij in de afgelopen 25 jaar hebben geselecteerd. Een siergrindvloer – ook wel korreltapijt genoemd – wordt naadloos gelegd en voorzien van een speciale sealing. Dat maakt de vloer hygiënisch en makkelijk te onderhouden. Door de bijzondere structuur neemt de vloer snel de omgevingstemperatuur aan, waardoor deze warm en behaaglijk aanvoelt. Een grindvloer is mét en zonder vloerverwarming te realiseren.

Bij het aanbrengen van grindvloeren gebruiken wij materialen die in de afgelopen 25 jaar hebben geselecteerd, genaamd siergrindvloer. Ze worden naadloos gelegd en dat maakt de vloer hygiënisch en makkelijk te onderhouden. Door de structuur bij een grindvloer neemt de vloer snel de omgevingstemperatuur aan, waardoor deze warm en behaaglijk aanvoelt. Een grindvloer is mét en zonder vloerverwarming te realiseren.

Voordelen grindvloeren

Kleursamenstelling

Vele mogelijkheden

Duurzaam & slijtvast

Lange termijn

Onderhoudsvrij

Geen voegen en naden

Behaagelijk

Aanpassingsvermogen

Laten we ideeën bundelen

Wij ontwerpen samen jouw droomruimte
Gratis Offerte aanvragen
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

info@jdzdesignvloeren.nl

voorjaarsactie t/m 30 april

geniet van 5 tot 10% korting

Op al onze vloeren