Industriële vloer

Kies voor een industriële look

Heb je een keuze gemaakt en is de offerte getekend? Dan maken we een afspraak voor het laten leggen van jouw industriële vloer. Jouw vloer wordt op maat voor je gemengd bij een van onze Nederlandse leveranciers en is daarmee dus echt uniek! We vragen informatie bij je op over jouw woning en vertellen je over de voorbereiding op je nieuwe vloer. Het opstoken van de vloerverwarming is bijvoorbeeld erg belangrijk om scheuren in je nieuwe vloer te voorkomen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat we niet voor verrassingen komen te staan. Onze vakman Jan[KdV17] komt daarom een week voor de afspraak ook nog persoonlijk bij je langs. Als er dingen zijn waar we rekening mee moeten houden, hebben we nog de tijd om daarop in te spelen. Voor het bestellen van je nieuwe industriële vloer hebben we een levertijd van een aantal weken. Zit je in nood en heb je met spoed een vloer nodig? Laat het ons weten, we kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Voordelen woonbeton vloeren

Kleursamenstelling

Vele mogelijkheden

Duurzaam & slijtvast

Lange termijn

Onderhoudsvrij

Geen voegen en naden

Behaagelijk

Aanpassingsvermogen

IMG_0054

Ons

inspiratiehuis

Design vloeren
Video afspelen over Design vloeren

Waarom een Industriële vloer bij ons kopen?

Er zijn een aantal goede redenen om een industriële vloer te kopen bij JDZ Design Vloeren:

  • Kwaliteit: JDZ Design Vloeren biedt alleen de beste kwaliteit industriële vloeren op de markt. Onze vloeren zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan.
  • Keuze: Bij JDZ Design Vloeren hebben we een ruime selectie van industriële vloeren in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen. Zo kunt u de perfecte vloer kiezen voor uw specifieke behoeften en smaak.
  • Professionaliteit: Ons team van ervaren professionals kan u helpen bij het kiezen van de juiste vloer en zorgt ervoor dat de installatie professioneel en efficiënt verloopt.
  • Duurzaamheid: Industriële vloeren van JDZ Design Vloeren zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële ruimtes en kunnen jarenlang meegaan zonder dat ze hun uitstraling verliezen.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige en duurzame industriële vloer, dan is JDZ Design Vloeren de perfecte keuze.

Showhuis

Zien, ruiken en voelen

Keukentafelgesprek

100% klanttevredenheid

Vloerliefhebbers

Handgesmede vloeren

Gratis advies

Ideeën bundelen

Laten we ideeën bundelen

Wij ontwerpen samen jouw droomruimte
Gratis Offerte aanvragen
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

info@jdzdesignvloeren.nl