JDZ design vloeren

over ons

Aangenaam, wij zijn Jan en Jacoline. Enthousiaste broer en zus die samen JDZ Design vloeren runnen. We kunnen het ontzettend goed vinden samen en vullen elkaar qua talenten mooi aan. Wij zijn trots op ons bedrijf en op onze samenwerking! We runnen JDZ niet alleen. De vrouw van Jan is verantwoordelijk voor de administratie en planning en we werken (naast Jan) met vaste ambachtsmannen voor het gieten en smeren van de vloeren. Een vloer bij JDZ design vloeren kopen is een echte beleving. We zijn mensen met passie, we houden van ons werk en we zijn persoonlijk en benaderbaar, hoe groot of klein je wensen of vragen ook zijn. Ons advies is altijd eerlijk, we zullen het je ook vertellen als we denken dat een andere vloer beter bij je past. Wat ons uniek maakt is de combinatie van vakmanschap en interieuradvies. Hoe vaak vind je dat onder één dak? Dat verklaart waarom onze klanten zo tevreden zijn over ons. Ons advies is helemaal op maat, je gaat boordevol nieuwe ideeën naar huis en we houden rekening met praktische en met esthetische componenten. Zo krijg je vloer- en interieurideeën die echt bij jou passen!
Jan & Jacoline de Zoete

Ons

inspiratiehuis

JDZ Design Vloeren

5 beoordeling van de Google-reviews

Onze specialisten

Jacoline de Zoete

Hi! Ik ben Jacoline de Zoete, interieurstyliste bij JDZ. Ik heb geluk, want ik woon in ons inspiratiehuis. In een huis met een mooi interieur voelt iedereen zich toch fijn? Ik in elk geval wel! Ik nodig graag vrienden en familie uit en ben gek op borrelen en lekker eten. Mijn werk is mijn hobby, ik vind het leuk om mensen te ontmoeten en om mooie gesprekken te voeren. Ons inspiratiehuis staat middenin de natuur, ik woon er met mijn man en hond. Naast mijn werk bij JDZ vloeren ben ik ook gecertificeerde NLP- en paardencoach. Ik ontvang mijn gasten in de sfeervol ingerichte ruimtes van het inspiratiehuis. Een van mijn favoriete vloeren is een woonbetonvloer, een vloer die past in ieder interieur. Ik ben trots op de projecten die we hebben opgeleverd. Klanten met een grote glimlach naar huis zien vertrekken, daar doen we het voor!
Jacoline de Zoete

Jan de Zoete

Hi! Mijn naam is Jan de Zoete. Ik woon samen met mijn vrouw en zoon en ben opa van 4 kleinkinderen! Met trots sta ik langs de lijn van het voetbalveld om ze aan te moedigen. Samen met mijn zus en vrouw run ik JDZ Design vloeren. De vloerenspecialist, dat ben ik! Ik ben verantwoordelijk voor het smeren van de vloeren en ben een echte vloerliefhebber. Al meer dan 25 jaar smeer ik vloeren en ik ben een Pietje-precies. Alles moet perfect, voor mijzelf maar ook voor de klant. Mijn zus zegt dat ze altijd precies kan zien welke vloeren ik gespateld heb. Ik heb mijn eigen stijl en leg de lat hoog. Voetballen vind ik leuk en een lekker koud biertje doet mij altijd goed, maar ik drink net zo lief een kopje koffie, gezellig samen met mijn zus. Met koek erbij dat dan wel. Beton Cire en woonbeton vloeren zijn mijn favoriete vloeren.
Gratis advies

Wij hebben een unieke creatieve visie over hoe uw droomruimte het beste voor jou zal werken. Lees meer over onze diensten en neem contact met ons op!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

info@jdzdesignvloeren.nl

Gratis Offerte aanvragen
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

voorjaarsactie t/m 30 april

geniet van 5 tot 10% korting

Op al onze vloeren