JDZ design vloeren

over ons

JDZ vloeren zorgt voor balans in ieder interieur. Dit doen we met onze hoogstaande naadloze designvloeren, verkrijgbaar in diverse kleurstellingen en materialen. Onze interieurstyliste vertaalt uw interieurwensen naar een perfect passende designvloer. Een vloer die verwachtingen overtreft! Ons team van vloerspecialisten heeft meer dan 25 jaar ervaring als het gaat om het aanbrengen van vloeren. Eerlijk advies Kenmerkend voor onze werkwijze is een eerlijk en gedegen advies. Of u nu een landelijk effect of juist een strakke uitstraling wenst, het resultaat van een JDZ-designvloer in woningen of bedrijfs- of winkelruimtes is altijd adembenemend. Van woonkamer, keuken en badkamer tot kantoor of winkel: een designvloer van JDZ past in elke situatie. Uw oude vloer laten herstellen? Ook dat behoort to de mogelijkheden.
Jan & Jacoline de Zoete
IMG_0054

Ons

inspiratiehuis

Design vloeren
Video afspelen over Design vloeren

JDZ Design Vloeren

5 beoordeling van de Google-reviews

Onze specialisten

Jacoline de Zoete

Hi! Ik ben Jacoline de Zoete. Samen met mijn man en hond woon ik in ons inspiratie huis, midden in de natuur. Mijn broer en ik zijn samen JDZ Design Vloeren gestart. Ik ben verantwoordelijk voor de verkoop van de vloeren en bundel ideeën samen met klanten omtrent interieur. Naast JDZ Design Vloeren ben ik een gecertificeerde (NLP) coach. Ik ben gek op vegetarisch eten met een oosters tintje. Naast de klanten heb ik het liefst mijn huis vol met vrienden en gezelligheid. Borrelen en eten staan centraal in mijn leven. Een van mijn favoriete vloer is de Clayve vloer, een natuurlijke vloer. Ik ben trots op onze projecten die we hebben opgeleverd en als ik de klanten met een grote glimlach naar huis zie vertrekken.
Jacoline de Zoete

Jan de Zoete

Hi! Mijn naam is Jan de Zoete. Ik woon samen met mijn vrouw en zoon. Daarnaast heb ik 4 kleinkinderen en sta ik met trots langs de kant op het voetbalveld. Samen met mijn zus run ik JDZ Design vloeren. Ik ben verantwoordelijk voor het smeren van de vloeren en ben een echte vloerliefhebber. Al meer dan 25 jaar smeer ik vloeren en ben ik een Pietje-precies. Alles moet perfect, voor mijzelf maar ook voor de klant. Daarnaast hou ik van van voetballen en een lekker koud biertje doet mij ook altijd goed. Ben redelijk vaak te vinden bij mijn zus voor een kopje koffie en hou van gezellige borrels met vrienden. Beton Cire en Clayve vloeren zijn mijn favoriete vloeren.
Gratis advies

Wij hebben een unieke creatieve visie over hoe uw droomruimte het beste voor jou zal werken. Lees meer over onze diensten en neem contact met ons op!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar kleuradvies of wil je ideeën bundelen voor jouw droomruimte? Bel ons en krijg gratis advies.

info@jdzdesignvloeren.nl

Gratis Offerte aanvragen
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Black friday

Dagen
Uren
minuten
seconden

Koop in de maand november een stone-age vloer bij ons en ontvang een fijne black friday korting