Professionals

Een eyecatcher voor elke woning

Een mooie vloer is een eyecatcher in een woning, vind je ook niet? Wekelijks zie ik hoe blij onze klanten zijn met hun veelzijdige nieuwe vloer. Of ze hun vloer nu landelijk, industrieel, minimalistisch of modern stylen, onze vloeren passen in elke woning.
Jan & Jacoline de Zoete

Meld je aan voor een bezichtiging in ons inspiratiehuis

Een mooie vloer is een eyecatcher in een woning, vind je ook niet? Wekelijks zie ik hoe blij onze klanten zijn met hun veelzijdige nieuwe vloer. Of ze hun vloer nu landelijk, industrieel, minimalistisch of modern stylen, onze vloeren passen in elke woning. Als interieurstylist /architect heb jij een sleutelrol in het bij elkaar zoeken van matching elementen om een droomhuis te realiseren! Wij helpen je daar graag bij.

Wie wij zijn? Wij zijn JDZ-vloeren, de specialist in woonbeton, beton cire en gietvloeren. We zijn mensen met passie, we houden van ons werk en we zijn persoonlijk en benaderbaar, hoe groot of klein je wensen ook zijn.

Nieuwsgierig naar het resultaat van onze producten in een echte woning? We nodigen je van harte uit in ons inspiratiehuis van 2000m3. aan het water waar je onze prachtige vloeren en wanden met eigen ogen vrijblijvend kunt bekijken. Niet op een klein staaltje, maar op een échte muur in een écht huis. Zowel het hele huis showroom bijv in de woonkamer ,badkamers,slaapkamers , keuken en in de hal vind je onze producten.

Zien we jou op 26 of 27 mei aanstaande? Ook onze leverancier is aanwezig om je alles te vertellen over de nieuwste producten, kleuren en trends. Je bent welkom tussen 11 en 15u. Ons inspiratiehuis staat in Opheusden, in het midden van het land. Laat je even weten of je komt? Dan zorgen wij voor nieuwe inspiratie en iets lekkers!

Ben je na deze dag geïnteresseerd in een samenwerking? Dan krijg je een box met stalen die je kunt meenemen naar je klanten en een vergoeding voor elke vloer die je bij ons afneemt.

Wil je meer weten over ons of heb je een vraag?
Neem contact met ons op.

Voordelen industriële vloeren

Kleursamenstelling

Vele mogelijkheden

Duurzaam & slijtvast

Lange termijn

Onderhoudsvrij

Geen voegen en naden

Behaagelijk

Aanpassingsvermogen

Bekijk onze vloeren

Laten we ideeën bundelen

Wij ontwerpen samen jouw droomruimte
Gratis Offerte aanvragen
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

info@jdzdesignvloeren.nl

voorjaarsactie t/m 30 april

geniet van 5 tot 10% korting

Op al onze vloeren