Smeervloeren

Past in ieder interieur

Op zoek naar een smeervloer? JDZ Designvloeren is dé vloerenspecialist en vakman die jouw woning van een nieuwe vloer voorziet!
Afhankelijk van je woonwensen, gezinssamenstelling en type woning adviseren wij je op maat over de perfecte nieuwe vloer voor jouw huis. Een nieuwe vloer verandert de sfeer en uitstraling van je huis en is bepalend voor je interieur. Daarom is het belangrijk dat je nieuwe vloer ook echt past bij jouw woning, in praktisch én in esthetisch opzicht.
Maak een afspraak in ons inspiratiehuis en kom langs om je nieuwe vloer in het echt te bewonderen. Onze gastvrouw en interieurstyliste Jacoline laat je met plezier zien wat de mogelijkheden zijn.

Woonbeton vloer

Kies voor een design vloer

Op vloergebied zijn er veel trends en natuurlijk vind je bij JDZ de meest trendy design vloeren. Onze designvloeren zijn van hoge kwaliteit en tillen de uitstraling van je woning naar een hoger niveau. En dat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding! We werken alleen met Nederlandse leveranciers en garanderen jou de meest hoogwaardige materialen. Op basis van jouw voorkeur wat betreft kleur wordt jouw design vloer speciaal voor jou gemaakt.

Voordelen smeervloeren

Kleursamenstelling

Vele mogelijkheden

Duurzaam & slijtvast

Lange termijn

Onderhoudsvrij

Geen voegen en naden

Behaagelijk

Aanpassingsvermogen

IMG_0054

Ons

inspiratiehuis

Design vloeren
Video afspelen over Design vloeren

Wat is een smeervloer

Een smeervloer is een vloercoating die op een bestaande vloer wordt aangebracht om deze te beschermen en te versterken. Smeervloeren worden gebruikt in zowel residentiële als commerciële ruimtes en komen in verschillende soorten, zoals epoxy, polyurethaan, gietvloeren, cementdekvloeren en rubbervloeren. Ze bieden bescherming tegen chemische stoffen, slijtage en vuil en zijn gemakkelijk te onderhouden. Smeervloeren zijn ook duurzaam en kunnen worden aangebracht in verschillende kleuren en texturen om aan de wensen van de gebruiker te voldoen. Als je meer wilt weten over smeervloeren, kun je altijd meer informatie opzoeken of een specialist raadplegen.

Welke smeervloeren zijn er

Er zijn verschillende soorten smeervloeren die worden gebruikt voor verschillende doeleinden:

  1. Epoxyvloeren: Deze vloeren worden gemaakt door twee componenten, epoxyhars en een hardmaker, te mengen tot een gladde, duurzame vloercoating. Ze zijn bestand tegen chemische stoffen, hitte en slijtage, wat ze populair maakt in industriële en commerciële ruimtes.
  2. Polyurethaanvloeren: Dit zijn duurzame, slijtvaste vloeren die gemaakt zijn van polyurethaanhars. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en bieden een goede bescherming tegen chemische stoffen.
  3. Gietvloeren: Gietvloeren zijn gemaakt van een vloeibare, cementachtige stof die wordt aangebracht op de vloer en vervolgens wordt uitgehard. Ze zijn duurzaam, eenvoudig te onderhouden en kunnen in verschillende kleuren en texturen worden gemaakt.
  4. Cementdekvloeren: Dit zijn vloeren gemaakt van cement die worden aangebracht op een vlakke, stabiele ondergrond. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, maar kunnen koud en hard aanvoelen.
  5. Rubbervloeren: Rubbervloeren zijn gemaakt van rubber en worden vaak gebruikt in sportfaciliteiten, fitnesscentra en andere ruimtes waar comfort en demping belangrijk zijn. Ze zijn slijtvast en gemakkelijk te onderhouden.

Wat kost een smeervloer

De prijs van een smeervloer is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type smeervloer, de grootte van de ruimte, de toestand van de ondergrond en de complexiteit van het project. In het algemeen zijn epoxyvloeren iets duurder dan polyurethaanvloeren, terwijl gietvloeren en cementdekvloeren aan de lagere kant van het prijskaartje liggen. Rubbervloeren zijn ook betaalbaar, maar kunnen duurder zijn dan sommige andere soorten smeervloeren. Om een nauwkeurige prijs te krijgen voor het aanbrengen van een smeervloer in jouw ruimte, is het het beste om offertes op te vragen bij ons.

Woonbetonvloeren

Een trend waar veel vraag naar is zijn woonbetonvloeren. Jan is onze ambachtsman die met passie jouw woonbetonvloer komt spatelen. Woonbeton is er in verschillende structuren, kies bijvoorbeeld voor een vloer met lavasteen erin voor extra hardheid. En wat dacht je van een microcement vloer met twee kleuren door elkaar gemengd of een beton cire vloer van Stone Age? JDZ design vloeren levert woonbetonvloeren door heel Nederland en werkt samen met particulieren en met de zakelijke markt. Is een woonbetonvloer niet helemaal jouw ding en gaat je voorkeur uit naar een gietvloer of een betoncirewand? Ook dan maken we van jouw huis graag je droomhuis. Ben je op zoek naar een specialist die jouw vloer professioneel komt reinigen[KdV8] ? JDZ helpt je graag met het weer als nieuw maken van je vloer.

Laten we ideeën bundelen

Wij ontwerpen samen jouw droomruimte
Gratis Offerte aanvragen
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

info@jdzdesignvloeren.nl